Oamenii sunt cea mai valoroas? resurs? a unei companii, iar resursele trebuie în permanen?? prelucrate pentru a ob?ine rezultatul dorit. Intr-o firma motivarea angajatilor este investitia  cu cel mai inalt randament. Prin participarea la teambuildinguri  se incearca imbunatatirea relatiilor dintre anagajatii companiei. Acest exercitiu poate fi o provocare dar si o sansa pentru fiecare, de a-si constientiza propriile valori si rolul in echipa dar,  si de a-si cunoaste mai bine colaboratorii. Performantele salariatilor care activeaza intr-o echipa unita si sincronizata sunt pana la 40% mai mari!  

Motiveaz?-?i personalul ?i rezultatele nu vor întârzia s? apar?!      

Solicit? un program de team building chiar acum!

Team building Indoor 

Team Building prin dans – un program plin de energie, ritm si armonie sub indrumarea unuor instructori specializati. Se vor invata pasii specifici unor anumite stiluri de dans dupa care participantii impartiti pe echipe vor realiza coregrafii pe baza pasilor invatati la cursuri. In cele din urma va fi realizat un concurs plin de surprise si neprevazut in care fiecare dintre echipe isi va prezenta coregrafia.  

Cooking Party – se poate desfasura intr-o locatie la alegere (ex: la padure, pe marginea unui lac, intr-o sala special amenajata). Toti participantii isi vor petrece ziua in compania unui bucatar care ii va indruma in arta culinara. Bucatarul va avea la dispozitie toate materialele necesare pentru a pregati rapid dar si intr-o forma spectaculoasa : salate, clatite, frigarui, etc. Va fi o zi relaxanta fara telefoane, birou si deadlineuri   

Festivalul de Film/ Teatru – sub indrumarea unui regizor profesionist fiecare dintre participanti va avea un rol si va fi implicat in realizarea unui film. Va fi asigurata toate recuzita incepand de la costume, decoratii, scenari. Totul va fi filmat si montat pentrua fi vizualizat apoi. 

Jurnal TV- sub indrumarea unei echipe de traineri fiecare dintre participanti va avea rolul bine stabilit: prezentator, reporter, redactor stiri, personaj stire. Astfel echipa va trebui sa realizeze un jurnal tv dupa o anumita structura stabilita si precizata de traineri. Totul va fi inregistrat si montat atfel incat apoi sa poata fi vizionat  

Puzzle - se vor organiza mai multe echipe, iar fiecare echipa va avea un leader. Participantii legati la ochi si indrumati de leader vor trebui sa adune toate piesele unui puzzle. Odata gasite toate piesele, membrii echipe vor trebui sa le asambleze contra timp.  

Fashion Show- fiecare echipa va avea la dispozitie materialele necesare pentru crearea unor costumatii dar si a decorului. Echipele trebuie sa isi regizeze propriul scenariu pentru spectacolul de prezentare. Fiecare participant va fi model in cadrul paradei de prezentare a costumelor. Tot evenimentul va fi filmat si montat pentru a putea fi vizualizat apoi.   

Team building Outdoor 

Tir cu Arcul – este o activitate stimulanta ce necesita concentrare dar si forta fizica pentru a putea controla arcul. Acest sport are rolul de a reliefa si imbunatati stapanirea de sine pusa la incercare in momente tensionate dar  si precizia. Sub  indrumarea atenta a instructorilor, se va desfasura si un concurs unde toti participantii vor avea dreptul la acelasi numar de sagetii pentru ca la sfarsit sa poata fi desemnat castigatorul. 

Tir cu Pusca – pentru desfasurarea acestei activitati se folosesc pusti cu aer comprimat, dotate cu luneta, permitand astfel ochirea tintei de la distanta mare. Poate fi organizat un campionat intre participanti, iar tragerea se poate realize din picioare, in genunchi sau culcat. . Toata activitatea se desfasoara in deplina siguranta, sub atenta indrumare si observare a instructorilor specializati, participantii nefiind expusi nici unui risc. Este o activitate ce poate contribui la cresterea autocontrolului si a capacitatii de reactie.  

Echitatie – este printre cele mai relaxante activitati de teambuiding. Este un excelent mijloc de destindere in natura, in aer liber alaturi de colegi. Participantii vor avea la dispozitie instructor pentru a se simti in deplina siguranta. Aceasta activitate se poate desfasura in diverse locatii: in zone montane, pe litoral.   

Paintball – este o activitate ce presupune multa adrenalina si distractie. Deobicei se desfasoara conform unor scenarii si in baza unei strategii de supravietuire si eliminare a adversarului. Toata activitatea se petrece intr-o atmosfera plina de suspans si spectaculozitate.     

ATV-uri – plimbarea cu ATV-urile este un program de teambuilding ce imbina adrenalina cu relaxarea. Pentru a putea admira frumusetile naturii se vor parcurge anumite tresee stabilite, iar totul se va desfasura sub atenta indrumare a instructorilor specializati. Activitatea se va organiza sub forma de concurs, tura sau poligon, pe trasee special amenajate.

Team Building pe bicicleta – pe langa mersul pe bicicleta si miscarea in aer liber, participantii vor fi supusi unor probe contra cronometru. In functie de probele stabilite vor avea la indemana toate instrumentele necesare: busola, harta, indicii.   

Snowmobile – program de team building ce se poate desfasura  iarna intr-una dintre zonele montane. Se vor parcurge anumite trasee stabilite sub indrumarea instructorilor specializati.  

Off road – se vor organiza trasee montane pline de adrenalina si suspans in muntii din tara. Participantii vor fi impartiti pe echipe. Fiecare echipa va trebui sa parcurga un traseu cu masini 4 x 4 pentru a indeplini sarcinile probelor raspandite pe traseu. Traseul va fi presarat cu obstacole, iar pentru a le depasi participantii trebuie sa dea dovada de mult spirit de echipa si sa conteze pe ajutorul celuilalt.   

Parapant? – cine nu isi doreste sa zboare? Unul dintre cele mai spectaculoase sporturi ce se pot practica in toate anotimpurile este zborul cu parapanta care de  altfel  se apropie de cel al pasarilor. .Este un zbor de placere care implica totusi constientizarea necesitatii insusirii unor reguli de baza   

Scuba Diving – plimbare subacvatica prin care poti expoalara minunata lume a marii/oceanului. In cadrul acestui program sunt invatate notiunile ce stau la baza scufundarii, limbajul  semnelor de comunicare sub apa. Toata activitatea se va desfasura in maxima siguranta in  prezenta instructorilor .   

Fotbal/Volei pe plaja- participantii trebuie sa faca fata provocarii unui meci de fotbal/volei pe nisipul fierbinte in tara sau in strainatate.   Rope pulling - Un excelent exercitiu de echipa ce  pune la incercare cooperarea si forta. Castiga echipa care reuseste sa invinga adversarul. Se poate desfasura in  diverse locatii, pe plaja, la munte. 

Ski jet & Banana – activitati ce se desfasoara in largul marii. Se pot organiza intreceri pe echipe, fiecare dintre participant beneficiind de echipamentul de protectie necesar.

 

 

 rssfeed
Favoriten Twitter Facebook Myspace Technorati blogger google YahooWebSzenario
MarĹŁi, Septembrie 28, 2021

Avem 7 vizitatori online

Newsletter

Inscrie-te si vei primi ultimele noutati, imediat!