Evenimentis a aparut pe piata pentru a satisface nevoia de organizare a evenimentelor "la cheie", unde detaliile conteaza, abordarea noastra fiind una inovativa, flexibila si extrem de eficienta.

In ceea ce priveste organizare de cursuri festive, ne bucuram ca am reusit sa ducem pe piata elemente noi, de care absolventii au fost foarte incantati. Spre exemplu, setul de poze pentru diplome, care este inclus in pretul pachetelor de curs festiv, albumele viu colorate, cartonate si plastificate pentru a rezista mai mult in timp, filmarea cursului festiv realizata cu 2 camere HD pentru a surprinde atat atmosfera salii cat si actiunea evenimentului dar, si realizarea unor cadouri pentru profesori, cum ar fi agende, calendare si medalii personalizate. De asemenea putem spune ca robele sunt un model nou pe piata, inlocuidu-le pe cele negre total

Ne bucuram ca am reusit sa aducem pe piata elemente noi, ce nu se regaseau in ofertele de atunci. Un exemplu ar fi setul de poze pentru diplome, care este inclus in pretul pachetelor de curs festiv. Echipa de creatie a adus aceste albume, viu colorate, cartonate si pastificate, pentru a putea rezista in timp, unde se regasesc doar 4 sau 6 poze ale ale absolventilor pe o pagina. Nu am facut compromisuri la calitate. Ceea ce va ramane peste ani e si filmarea si fotografiile. Filmarea se face cu 2 camere HD, una pentru a filma actiunea evenimentului iar una atmosfera salii de curs festiv. Putem spune ca robele pe care le avem sunt mult mai deosebite, inlocuind pe cele negre total. Iar accesoriul robei, esarfa se regaseste sub multe modele, deoarece fiecare promotie vrea sa fie cat mai diferta de celelalte. Ceea ce am mai adus nou, sunt agendele personalizate (programeaza o intalnire si vei vedea diferentele), care se personalizeaza pentru fiecare facultate in parte. Noi credem ca pixurile si brelocurile nu-si au locul aici. Am mai adus si medalii personalizate, foarte bine au fost primite de catre organizatori. Dupa cursul festiv desigur ca urmeaza un cocktail, unde servirea se face de catre personal calificat, iar daca sunt parinti care vin din alte orase facem si un bufet siudez.    ...va invitam la o prezentare!


rssfeed
Favoriten Twitter Facebook Myspace Technorati blogger google YahooWebSzenario
MarĊ£i, Februarie 20, 2024

Avem 5 vizitatori online

Newsletter

Inscrie-te si vei primi ultimele noutati, imediat!